News

Motivul pentru care Anca Serea a devenit de şase ori mamă. Are legătură cu religia?

Motivul pentru care Anca Serea a devenit de şase ori mamă. Are legătură cu religia?

Anca Serea neagă zvonurile că ar fi sectantă. Fosta prezentatoare TV spune că cei şase copii s-au născut din dragoste, nu pentru că a fost nevoită.

“Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a şase. Sunt o persoană normală, ca şi voi, căreia pur şi simplu îi plac copiii şi adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuţie.

Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulţime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproşuri sau acuzaţii. Deşi am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulţi oameni se gândesc la aceste lucruri şi sunt atât de interesaţi de religia mea’, a scris Anca Serea pe blogul ei

Frumoasa brunetă este de religie ortodoxă. “Mai mult decât atât, sunt un om creştin, cu frica de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui şi în faptul că ce semeni aia culegi, aşa că aplic în fiecare zi din viaţă. De fiecare sărbătoare importanta, dar şi duminica sau pur si simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică şi am norocul de a fi aproape de Mânăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut şi nici nu mă consider datoare să mă explic”, a mai spus Serea.

 

Modifică Setările