News

Motivul pentru care Andreea Marin a renunţat la carne

Motivul pentru care Andreea Marin a renunţat la carne

Andreea Marin a adoptat o dietă care să o ajute să arate spectaculos. Fosta prezentatoare a renunţat printre altele la carne şi a reuşit să slăbească câteva kilograme.

“Azi e ultima zi de meniu alcalin, fără zahar, gluten, conservanţi, totul pe baza de legume, verdeţuri şi fructe, cura de 3 săptămâni. Am început cu una, dar m-am simţit tare bine şi am continuat. Se spune că obiceiurile greşite alimentare se reglează în 21 de zile de dieta sănătoasă, abia după asta nu mai simţi nevoia să răspunzi tentaţiilor ce nu fac bine corpului. Mă simt minunat şi, recunosc, e tare comod să ştii că altcineva se trezeşte dimineaţa la 5 să gătească proaspăt zi de zi în locul tău, să facă şi sucurile şi laptele de migdale cu scorţişoară, să le împacheteze şi să le aducă în zori la uşa ta. Astăzi, de exemplu, plec spre o conferinţă în ţară şi nu risc, având pachetul la mine, să mănânc ce găsesc, din lipsă de opţiuni sănătoase. Mi-a folosit şi m-a ajutat real să mă reechilibrez după sărbători acest regim sănătos, mai ales că am intrat în ritmul meu de muncă alert, mereu pe drumuri, şi mi-ar fi fost imposibil să mai găsesc şi timpul de a merge la piaţă şi a găti zilnic în acest fel, în plus am reglat digestia, am pierdut kilograme, pielea arată altfel, starea mea de bine a revenit'', a scris Andreea pe un cont de socializare.

Fosta prezentatoare TV a exclus carnea din alimentaţie şi evită pastele.

"Sunt alt om! Am renunţat şi la carne, ceea ce pentru mine era greu de crezut, rar mănânc vreo felie de pâine integrală, dar nu simt nevoia de carbohidraţi mai des de o dată pe săptămână, iar fructele îmi asigură aportul de zahăr (evit pastele, dar supa cremă are un cartof pasat, salata uneori are orez brun, de pildă, dar totul cu măsură). Aceasta este regula, dar nu sunt omul care să aleagă extremele: vreau, o data la nu ştiu cât timp, o felie de tort într-o zi importantă, o voi manca, dar... nu tot tortul! Vreau o dată pe săptămână o porţie de paste? Mi-o dăruiesc, dar nu uit că excepţia e una, regula e alta. Aşadar, nu mă simt restricţionată, eu decid, nimeni nu mă obligă. Şi ma simt minunat: tonus, energie, flexibilitate, piele luminoasă şi curată, multe alte beneficii".

 

Modifică Setările