News

Motivul pentru care Angela Similea (72) a dispărut din lumina reflectoarelor. Ce planuri de viitor are artista?

Motivul pentru care Angela Similea (72) a dispărut din lumina reflectoarelor. Ce planuri de viitor are artista? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

De mai mulţi ani, marea interpretă duce o viaţă discretă, departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu câteva zile, însă, cel alături de care a concertat de multe ori, cântăreţul Ovidiu Komornyk, a vorbit despre decizia Angelei Similea de a nu mai apărea în lumina reflectoarelor pentru o vreme.

Trăieşte deja de mai mulţi ani în America, făcând anual drumuri către România pentru a-şi vizita rudele ori pentru a onora diverse invitaţii în cadrul evenimentelor artistice. Însă, ajunsă la 72 de ani, Angela Similea nu are de gând să se retragă de pe scena muzicală, aşa cum se zvonea în presă.

Anunţul făcut de Ovidiu Komornyk

Cântăreţul Ovidiu Komornyk, alături de care a cântat de zeci de ori, a clarificat situaţia referitoare la aşa-zisa retragere a Angelei Similea din cariera muzicală: ”Ia o pauză, se plimbă, se odihneşte. Noi chiar pregătim ceva, o revenire. (...) Deci, nu! Pur şi simplu a luat o pauză care e binevenită în cariera oricărui artist, o mică pauză. Ea pur şi simplu a fost plecată, s-a încărcat spiritual”, a clarificat Ovidiu Komornyk situaţia”.

Trăieşte în America

Angela Similea trăieşte în prezent în America, alături de fiul său, dar şi de nepoţii dăruiţi de el. Fiul marei artiste are 47 de ani şi provine din cel de-al doilea mariaj al acesteia, cel cu chitaristul Sorin Movileanu. Bărbatul este specialist în calculatoare şi este stabilit în America de mai bine de două decenii. La rândul lui, Sorin este tată a doi copii, de 22, respectiv 24 de ani.

Proces cu rudele ultimului soţ

Din păcate, artista are şi câteva treburi legale nefinalizate. După moartea subită a celui de-al patrulea soţ, Victor Surdu (n.r. 2011), artista se luptă cu rudele acestuia pe nişte proprietăţi din satul Vişan. Iniţial, acestea i-au revenit lui Gabriel Surdu, fratele lui Victor Surdu, însă artista a contestat decizia, deşi iniţial spunea că nu are pretenţii de ordin financiar.