Evenimente

Motivul pentru care David Beckham a fost acostat de Poliţie. Ce i-au reproşat agenţii

Motivul pentru care David Beckham a fost acostat de Poliţie. Ce i-au reproşat agenţii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fostul fotbalist s-a trezit cu Poliţia peste el  la Amalfi.

David Beckham a fost oprit de Poliţie în timp ce se afla în apele Amalfi, la bordul iahtului său. Fostul fotbalist a purtat o discuţie de aproximativ patruzeci şi cinci de minute cu agenţii. Conversaţia a clarificat o neînţelegere .

Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei a ancorat pe coasta Amalfi la bordul iahtului său. Între timp, fiul său Cruz, în vârstă de 16 ani, se distra cu ski jet-ul împreună cu sora lui, Harper, în vârstă de 10 ani. Conform legislaţiei italiene, cei doi sunt prea tineri pentru a fi folosi acest gen de vehicul, care ar trebui, de fapt, să fie condus doar de persoanele care au atins vârsta majoratului.

Când i-a văzut pe agenţi sosind, Beckham, care se relaxa pe puntea bărcii în bătaia soarelui, le-a ieşit în întâmpinare. Martorii spun că sportivul a fost prietenos şi le-a semnalat ofiţerilor că cei doi copii poartă veste de salvare şi sunt foarte aproape de iaht. Pe scurt, fostul fotbalist a arătat clar că are situaţia sub control. De asemenea, când i s-a spus că, prin lege, Cruz nu putea conduce un ski jet, el şi-a chemat  imediat odraslele.

Din motive birocratice, Beckham a trebuit să semneze câteva documente şi să răspundă la câteva întrebări.

 

Modifică Setările