Royals

Motivul pentru care Ducii de Cambridge nu au anunţat numele bebeluşului regal

Motivul pentru care Ducii de Cambridge nu au anunţat numele bebeluşului regal

LONDON, ENGLAND - APRIL 23: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge, pose for photographers with their newborn baby boy outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital on April 23, 2018 in London, England. The Duke and Duchess of Cambridge's third child was born this morning at 11:01, weighing 8lbs 7oz. (Photo by Jack Taylor/Getty Images)

Al treilea copil al Ducilor de Cambridge a venit pe lume luni, 23 aprilie, fiind un moment de maximă importanţă pentru britanici, dar şi pentru fanii din întreaga lume. Kate Middleton a născut un băieţel perfect sănătos pe care l-a prezentat lumii în aceeaşi zi. La doar 6 ore de la naştere, Kate a ieşit cu micuţul în braţe, însoţită de Prinţul William, în faţa maternităţii Lindo Wing, pentru a-l prezenta mulţimii pe micul prinţ.

Iată cu au trecut 5 zile de când au devenit părinţi, iar Kate Middleton şi Prinţul William nu au anunţat până în acest moment numele celui de-al treilea născut, ţinând pe toată lumea cu sufletul la gură. La primul eveniment public la care a participat după ce a devenit tată, William a declarat că numele micuţului se va afla "foarte curând". În cazul primului şi al celui de-al doilea născut, prinţul George şi prinţesa Charlotte, au trecut doar două zile până când reprezentaţii de la Palatul Kensington au eliberat comunicatul oficial cu numele bebeluşilor, însă acest lucru nu a fost posibil acum.

Motivul? Evenimentele nefavorabile, cel mai probabil. Cuplul nu a vrut să umbrească o zi atât de importantă ca Anzac Day, o zi naţională de comemorare a militarilor din Australia şi Noua Zeelandă care şi-au dat viaţa în războaiele şi operaţiunile de menţinerea a păcii. 

Anzac Day are loc în fiecare an pe 25 aprilie, iar prinţul William, prinţul Harry şi Meghan Markle au participat la câteva evenimente sobre şi la o slujbă de comemorare la biserica Westminster Abbey. De asemenea, presa stăină tittrează că un alt motiv ar fi acela că prinţul Charles nu şi-a întâlnit încă nepotul. William şi Kate aşteaptă întoarcerea lui Charles la Palatul Kensington, din turneul regal, pentru ca apoi să divulge numele micului prinţ.

Foto: Arhiva Ok!

Modifică Setările