News

Motivul pentru care Emilia Clarke a fost hărţuită când era elevă

Motivul pentru care Emilia Clarke a fost hărţuită când era elevă

În copilărie, actriţa a fost ironizată de colegii de clasă dintr-un motiv pueril. Ea a mărturisit că sprijinul mamei a contat enorm.

A devenit celebră în postura de Mama Dragonilor, în „Game of Thrones“. Fanii din toată lumea o adoră nu doar pentru talentul ei, ci şi pentru simţul umorului şi sinceritatea din interviurile pe care le acordă. Însă, înainte de a ajunge vedetă, actriţa a cunoscut abuzul şi stie cat de profund a afectat-o aceasta experienta nefasta.

Clarke s-a nascut la Londra, în 1986. Tatal ei a lucrat ca inginer de sunet la teatru, iar mama era vicepreşedintele unei firme de consultanţă. Emilia a fost atrasă de arte încă de la trei ani, când a asistat cu mama sa la producţia unei piese de teatru, musicalul „Show Boat”. De atunci, ea a rămas cu pasiunea pentru actorie şi si-a dorit cu ardoare să pătrundă în această lume.

Deşi astăzi este una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu a fost mereu „regina balului”, noteaza Showbiz Cheat Sheet. În timpul şcolii, era deseori ironizată pentru că avea sprâncenele mai pronunţate. Era atât de supărată, încât s-ar fi simţit uşurată să le jumulească, numai să scape de batjocura colegelor care râdeau de ea.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro