News

Motivul pentru care Julia Roberts a refuzat să îl sărute pe Nick Nolte. Cum se atacă reciproc

Motivul pentru care Julia Roberts a refuzat să îl sărute pe Nick Nolte. Cum se atacă reciproc

Julia Roberts poate captiva pe orcine cu strălucirea zâmbetului ei. Când vine vorba de comedii romantice, actriţa este o profesionistă. Ea a încântat cinefilii cu filme clasice precum My Best Friend's Wedding, Runaway Bride, and Pretty Woman.

Cu toate acestea, Roberts ar fi avut o experienţă mai puţin romantică atunci când filma I Love Trouble, în principal pentru că nu s-a înţeles cu partenerul ei de pe ecran, Nick Nolte . De fapt, se crede că Roberts a refuzat să îl sărute şi niciunul dintre actori nu a lăsat disputa în anii care au urmat.

Filmul din 1994 se axa pe doi reporteri de la ziare rivale, cu sediul în Chicago, şi era scris de Nancy Meyers, care a făcut şi filmul Vacanţa. Cu toate acestea, I Love Trouble nu este unul dintre cele mai îndrăgite filme ale lui Meyers , iar asta are legătură cu Roberts şi Nolte. Potrivit The Telegraph , „dezgustul reciproc al lui Roberts faţă de Nolte s-a tradus într-o lipsă distinctă de chimie pe ecran. De aceea, au trebuit să îşi filmeze unele scene separat”.

În timpul unui interviu din 1994 cu The New York Times , Roberts a spus despre Nolte: „Din momentul în care l-am cunoscut, ne-am vărsat nervii unul pe celălalt'' ... Dar când a venit vorba despre adevăratele ei sentimente, Roberts nu s-a oprit şi a spus că, în timp ce Nolte poate fi „complet fermecător şi foarte drăguţ ... este, de asemenea, complet dezgustător”.

Roberts nu a explicat cât de „dezgustător” a fost pentru ea Nolte în timpul filmului, dar cert este că a refuzat să îl sărute.Cu toate acestea, a părut că vrea să dea înapoi cu comentariile, ştiind probabil că ar putea agrava situaţia cu colegul ei.. "O să mă urască pentru că am spus asta, dar se pare că face tot posibilul să respingă oamenii. Este ca o lovitură de picior", a declarat ea pentru The New York Times . Mod de a înmuia lovitura, Julia. Potrivit lui Us Weekly , Nolte nu a fost atât de impresionat de recenzia făcută de Roberts despre el şi, conform relatărilor, a răspuns: „Nu este frumos să numim pe cineva„ dezgustător ”. dar ea nu este o persoană drăguţă. Toată lumea ştie asta''.

Potrivit oamenilor care lucrau pe platourile de filmare, Julia Roberts şi Nick Nolte nu s-au înţeles deloc, iar disputa devenise atât de intensă în timpul filmărilor încât cei doi nu ştiau cum să stea mai departe unul de celălalt.Se pare că Roberts nu ar fi fost încântată de machismul lui Nolte, aşa că l-ar fi luat în derâdere şi l-ar fi insultat. 

Surse au menţionat, de asemenea, pentru Los Angeles Times că Nolte "a devenit atât de enervat de atitudinea lui Roberts încât făcea lucruri pentru a o agita şi mai mult.

Roberts şi Nolte nu au lucrat împreună din anii '90, dar asta nu înseamnă neapărat că totul este iertat şi uitat.

 

 

Comentarii

Modifică Setările