Vedete

Motivul pentru care Leonard Doroftei a decis să se mute cu familia în Canada

Motivul pentru care Leonard Doroftei a decis să se mute cu  familia în Canada

Dezamăgit de felul în care a fost tratat în România, Leonard Doroftei s-a mutat cu familia în Canada. Moşu' va locui de acum încolo la Montreal, dar rămâne cu sufletul acasă.

"Am avut o şedinţă de familie. Eu am fost pentru Ploieşti, nevasta pentru Bucureşti, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper că sunt aici în vacanţă. Însă acum nu mai este vorba de mine sau de soţia mea, ci de viitorul copiilor mei. Cu ce pot eu să-i ajut pe mai departe. Dacă mi-ai luat afacerea cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe, Ploieştiule iubit şi drag? Cu ce m-ai sprijinit tu pe mine, care am scos românii în stradă şi v-am făcut fericiţi?", a spus Doroftei la Agenţia VIP.

Cu toate, fostul sportiv recunoaşte că se simte încă legat de oamenii care au suspinat cu el la fiecare victorie sau meci pierdut. ''M-aş întoarce la Ploieşti pentru oameni. Ce-am primit, am primit din partea statului, nu am luat nimic de la nimeni. După câte s-au întâmplat, dacă ar fi si dau timpul înapoi, nu aş schimba nimic. Clubul l-am închis de mult. M-au sufocat. Nu mi-au dat şansa să-mi revin. Ei ştiau din 1996 că acea clădire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spaţiul în 2005, iar în 2017 m-au dat afară. Sunt singurul care a plecat de acolo’’, a adăugat Doroftei.