News

Motivul pentru care Meghan n-a felicitat-o personal pe Simona Halep! Are legătură cu Kate, iar Serena o apără pe Ducesă

Motivul pentru care Meghan n-a felicitat-o personal pe Simona Halep! Are legătură cu Kate, iar Serena o apără pe Ducesă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Simona Halep şi-a îndeplinit sâmbătă cel mai mare vis, reuşind să câştige, la Londra, celebrul turneu Wimbledon.

Înainte de marea finală, Simona Halep a afirmat că ar dori ca în loja regală aflată în tribunele de la Wimbledon să se afle Kate Middleton, deoarece o place foarte mult pe Ducesă, iar dorinţa i s-a împlinit.

Alături de Kate Middleton, în tribună s-a aflat şi Meghan Markle, bună prietenă a Serenei Williams, adversara Simonei Halep din finala de la Wimbledon. Presa din Turcia chiar a profitat de faptul că Simona a spus că o place pe Kate Middleton, jurnaliştii afirmând că acesta a fost şi un duel al celor două Ducese, câştigat de Kate, prin intermediul Simonei Halep.

Imediat după meci, Kate Middleton a felicitat-o personal pe Simona Halep, afirmând că românca a făcut un meci incredibil. „Bravo, te-ai descurcat foarte bine! Ai făcut un meci incredibil, a fost impresionant. Felicitări“, a spus Ducesa de Cambridge.

La rândul ei, Simona a afirmat că a simţit o motivaţie în plus când a aflat că Meghan şi Kate o vor urmări din tribună, astfel că a dat totul pe teren, pentru că o victorie în faţa celor două Ducese este de neuitat.

Dacă Ducesa de Cambridge a felicitat-o personal pe Simona Halep, Meghan Markle nu a făcut acelaşi lucru, iar jurnaliştii din străinătate au speculat imediat acest lucru. Potrivit presei din Turcia, SUA şi Marea Britanie, Meghan Markle nu a mers personal să o felicite pe Simona Halep deoarece a susţinut-o pe Serena Williams, iar aceasta putea să interpreteze greşit gestul Ducesei.

Imediat după finală, Serena Williams i-a luat însă apărarea lui Meghan Markle, afirmând, potrivit celor de la People, că soţia Prinţului Harry a fost impresionată de Simona Halep: „Meghan este o prietenă şi o persoană minunată. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea“.