Meghan & Harry

Motivul pentru care Meghan şi Harry au vizitat Sussex-ul. E pentru prima oară când au ajuns aici!

Motivul pentru care Meghan şi Harry au vizitat Sussex-ul. E pentru prima oară când au ajuns aici! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Astăzi, Ducele şi Ducesa de Sussex au vizitat pentru prima dată comitatul Sussex, cel de la care le provine titulatura. După cum era de aşteptat, cuplul princiar a fost primit cu urale şi căldură de către supuşii regali, care s-au bucurat să-i vadă pe Harry şi Meghan în carne şi oase.

Pentru această ocazie, Meghan a purtat din nou un outfit stylish, compus dintr-o cămaşă de mătase, o fustă conică, în culoarea smaraldului, şi un trench coat nude. La fel de elegant a fost şi Prinţul Harry, care a purtat un costum elegant, într-o nuanţă deschisă de gri.

Şi deşi, aparent, vizita Ducilor de Sussex este una cordială, pe agenda lor figurează evenimente importante. Astăzi, cei doi au petrecut timp cu victimele hărţuirii sexuale, ascultându-le poveştile tulburătoare şi implicându-se activ în bunăstarea lor. De altfel, pe fostul ei blog, The Tig, Meghan a militat dintotdeauna pentru drepturile femeilor şi a încurajat vorbitul deschis în legătură cu traumele suferite. ”Sunt mândră să fiu femeie şi o feministă convinsă”, declara ea anterior.

Vizita din Sussex deschide o serie de întruniri şi călătorii oficiale pentru Ducii de Sussex. În timpul şederii în regiunea Sussex, cuplul vor merge în Chichester, Bognor, Brighton şi Peacehaven.

Citește și ...