News

Motivul pentru care Mihai Trăistariu vrea să se vaccineze: ''Nu am zis niciodată că virusul nu există''

Motivul pentru care Mihai Trăistariu vrea să se vaccineze: ''Nu am zis niciodată că virusul nu există''

Mihai Trăistariu are convingerea că artiştii vor muri de foame dacă nu se vor vaccina. Artistul are convingerea că doar aşa putem să scăpăm de virus. Atfel, tot mai multe persoane vor trebui să se reprofileze.

”Nu m-aş fi vaccinat niciodată dacă nu aş fi fost forţat de împrejurări. Aşa cum nu m-am testat niciodată până acum şi am pierdut o vacanţă în Grecia din cauza asta. Nu am zis niciodată că virusul nu există. Chiar am vreo 50 de cunoştinţe care au făcut boala. Vreo 40 n-au avut niciun simptom, iar ceilalţi 10 au avut manifestări ale bolii, dar trăiesc şi astăzi. Bătrânii sunt cu risc şi bolnavii. Ei ar trebui să stea acasă. Nu obligaţi, ci să li se recomande. Nu putem bloca toată omenirea pentru ei. Altfel noi, cei tineri, murim de foame”, mărturiseşte Trăistariu.

Artistul se gândeşte chiar să se mute din ţară.

„Specialiştii mondiali zic cam aşa: dacă nu se vaccinează cel puţin 70 la sută din populaţia globului, vaccinarea în masă e inutilă şi nu mai scăpăm de virus niciodată. Şi-atunci, matematic vorbind, pentru mine ca artist sunt doar două soluţii ca să pot cânta din nou: ori mă vaccinez cu ochii închişi şi sper c-o s-o facă toată planeta şi se stinge pandemia în doi-trei ani, după care putem concerta, ori mă mut la Dubai sau într-una din cele patru ţări care nu au impus restricţii şi trăiesc liber. Dar continui acolo cu business-urile mele, cântatul rămânând doar o amintire. Vaccinaţi-vă! Cu încredere! Nu moare nimeni şi nici nu-ţi bagă nimeni cipuri”, adaugă solistul.

 

Modifică Setările