News

Motivul pentru care Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte! Nunta putea să nu mai aibă loc: „Am aflat cu 30 de ore înainte! Am avut o ceartă mare“

Motivul pentru care Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte! Nunta putea să nu mai aibă loc: „Am aflat cu 30 de ore înainte! Am avut o ceartă mare“

În urmă cu aproximativ două săptămâni, showbiz-ul autohton a avut parte de o mare petrecere: Brigitte şi Florin Pastramă au făcut nunta.

Chiar dacă în aceste momente se află în Maldive, în luna de miere, Brigitte şi Florin Pastramă au fost la un pas să nu mai facă nunta, dacă ne luăm după ce scrie presa de scandal. Potrivit celor de la Pro TV, Florin Pastramă a avut unele doleanţe care n-au fost pe placul lui Brigitte, astfel că înainte de nuntă a avut loc o ceartă mare în familie.

„Noi am avut o ceartă foarte mare cu 30 de ore înainte de nuntă, că am aflat ce vrea să faca Florin şi eu n-am fost deloc ok cu acest lucru. Investiţia în nuntă a fost mai mult de 93.000 de euro. Am depăşit suma asta, iar darul a fost în jur de 29.000 de mii de euro. Avem o pierdere foarte mare. N-am făcut-o pentru dar, eu am vrut să facem un lucru simplu, să dăm o masă. Sunt multe lucruri care s-au făcut acolo şi cu care eu n-am fost de acord, dar le-am acceptat pentru că mama lui Florin, când am vorbit despre nuntă, a început să plângă. Au fost foarte multe chestii speciale şi opulente, pe care şi le-ar fi dorit Florin. Investiţia am suportat-o împreună, dar nu am făcut-o pentru bani, că asta ar fi însemnat să jelim pe aici“, a spus Brigitte.

Florin Pastramă a completat-o pe Brigitte şi a afirmat că, deşi ei nu i-a convenit, totul a fost făcut aşa cum şi-a dorit el, pentru că în acest fel a simţit că tatăl lui le este alături: „În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, mai aveam o lună de zile. Tatăl meu, la botezul nepotului meu, la sora mea, a făcut infarct. I s-a făcut rau şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Atunci eu am anulat nunta. La momentul respectiv aveam totul pregătit, trebuia să facem la palat la Snagov, dădusem banii, pregătisem tot. Dar, în memoria tatălui meu şi la cererea mamei mele, am făcut o nuntă aşa cum i-ar fi plăcut şi lui. Brigitte n-a fost deloc de acord cu ce am făcut acasă. Am simţit că este acolo cu mine tatăl meu, am făcut tot ce şi-a dorit el în urmă cu 11 ani, cum făcusem noi planul, cu toţi vecinii, prietenii de suflet, cu berbecuţi, cu lăutari“.

Chiar dacă înainte de nuntă au fost probleme, toate merg strună acum pentru Brigitte şi Florin Pastramă, iar vedeta ar putea fi deja însărcinată, după cum anunţă cei de la Click. „Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă“, ar fi spus o apropiată de-a vedetei.