Royals

Motivul pentru care Prinţesa Diana nu a mai purtat niciodată brandul Chanel după divorţ

Motivul pentru care Prinţesa Diana nu a mai purtat niciodată brandul Chanel după divorţ

Lady Di, unul dintre cele mai importante fashion icons ale secolului XX, a fost cunoscută pentru faptul că alegea piese de designer clasice, de la Jimmy Choo la Christian Dior sau Versace, dar şi branduri pe care voia să le încurajeze, precum Catherine Walker sau Christina Stambolian. 

Brandul Chanel, în special accesoriile, au fost printre favoritele ei atunci când venea vorba de apariţii publice, altele decât recepţiile. Dar s-a văzut nevoită să renunţe la creaţiile acestei case de modă ​​după divorţul ei foarte controversat de la Prinţul Charles. Potrivit designerului Jayson Brundson, care a vorbit cu Harper's Bazaar Australia despre colaborarea lui cu Diana în 1996, aceasta nu a mai putut purta Chanel din cauza logo-ului iconic, acel dublu C. Brundson a explicat că, în timp ce el a ajutat-o ​​să-şi aleagă ţinutele pentru o vizită în Australia, Diana i-a spus că nu poate purta o pereche clasică de pantofi Chanel. Pentru una dintre întâlniri trebuia să poarte un deux pieces Versace şi stilistul i-a sugerat o pereche de pantofi Coco Chanel: <<Ei bine, aceştia ar arăta grozav cu Versace”, iar ea a spus: „Nu, nu pot purta C-uri legate, dublu C.” Aşa că am întrebat de ce şi ea mi-a spus: „Este Camilla şi Charles”.>>

"Cu siguranţă a fost momentul nepotrivit, fiind vorba despre recentul divorţ", a continuat Brundson. "Ea a văzut cele două C-uri legate şi şi-a amintit doar de Charles şi Camilla. Pantofii erau destul de îndrăzneţi, cu logo vizibil, auriu. Şi cred că pentru optica publicului ar fi ieşit prea mult în evidenţă şi ar fi dus la interpretări, mai ales că era imediat după divorţ", a adăugat Brundson.

Lady Diana adora genţile Chanel

Diana s-a despărţit de prinţul Charles în 1992, după ce a aflat despre aventura acestuia cu Camilla Parker Bowles. Într-un interviu difuazat de BBC, Diana spunea celebra frază: „Eram trei în această căsătorie, un pic cam aglomerat”. Divorţul de Prinţul Charles a fost finalizat abia în 1996. Un an mai târziu avea loc tragicul accident ce i-a curmat viaţa Prinţesei Inimilor.

Comentarii

Modifică Setările