Vedete

Motivul pentru care Rona Hartner divorţează. Ce îi reproşează fostului soţ

Motivul pentru care Rona Hartner divorţează. Ce îi reproşează fostului soţ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au ajuns să se separe la un şi jumătate de la nuntă. Dacă  Rona Hartner a ezistat să spună prea multe despre motivele care au dus la această ruptură, acum lămureşte lucrurile. După câte se pare, Herve era încă legat de fosta soţie.

„Va fi un divorţ  frumos. Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare şi că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu ştim exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

„Dacă peste un an se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă şi va fi cu adevărat liber sufleteşte, vedem ce se va mai întâmpla. La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani şi ani. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El era, practic, cu sufletul încă legat de fosta nevastă. De aceea şi eu simt că trebuie să divorţăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers şi acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a explicat actriţa.

 

Modifică Setările