News

Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă niciodată tocuri. S-a ales cu o problema serioasă într-o clipă de neatenţie ”Am făcut curăţenie şi am reuşit să cad pe scări...”

Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă niciodată tocuri. S-a ales cu o problema serioasă într-o clipă de neatenţie ”Am făcut curăţenie şi am reuşit să cad pe scări...”

Criticată de-a lungul timpului adesea pentru stilul vestimentar, Teo Trandafir, un om greu încercat de viaţă, nu a pus la suflet aceste observaţii. Totuşi, după ce a fost în repetate rânduri atacată că nu poartă tocuri, aceasta a vorbit despre accidentul casnic din cauza căruia şi-a distrus o articulaţie.

Teo  Trandafir preferă să se îmbrace comod, având o adevărată slăbiciune pentru bocanci, pe care îi poartă în orice context, inclusiv la emisiunea sa de la Kanal D. De fapt, a făcut din acest tip de încălţăminte, la care nu renunţă aproape niciodată, un adevărat trademark. 

Adesea taxată pentru că nu poartă tocuri, vedeta a făcut lumină în ceea ce priveşte preferinţa sa, care are de-a face, din păcate, cu o problemă de sănătate.

Port bocanci pentru că este conform legii, pentru că nu mă împiedică nimeni să fac asta. La un moment dat, în timpul perioadei de izolare, am făcut curăţenie şi am reuşit să cad pe scări, distrugându-mi o articulaţie. Asta nu interesează pe nimeni, oamenii sunt mult prea preocupaţi să mă injure pentru bocanci, decât să mă întrebe ”s-a întâmplat ceva de nu mai poţi purta toc?”. Nu interesează pe nimeni... pe ei îi interesează să te îmbraci cum vor ei. Am înnebunit dând explicaţii tuturor cucoanelor care mă vor pe stiletto”, a răbufnit Teo în social media. 

Nu este prima dată când Teo Trandafir le dă replica celor ce îi pun la îndoială opţiunile vestimentare. Taxată la un moment dat pentru o fotografie surprinsă în plină stradă, unde purta haine casual, vedeta a venit cu o serie de precizări.

Dacă nu-mi arde să mă ferchezuiesc, ci să mă spal, pe cine deranjez, de fapt? De ce trebuie să mă tem ca de dracu de poliţia modei? Aşa cum sunt ele, sunt hainele mele, deci poliţia modei poate să mai stea o tură! Cei care mă iubesc ştiu că nu înţeleg hainele, că nu ies la petreceri cu ştaif că habar n-am cum naiba să mulţumesc stiliştii, deci stau acasă, în legea mea. Dar nici un kil de brânză degresată nu mai pot cumpăra, pentru că la colţ, într-un boschet cu miros discutabil, stă unul care face poze?”, acesta a fost mesajul transmis de Teo.

 

 

Comentarii

Modifică Setările