Gossip

Motivul scandalos pentru care Vanilla Ice a părăsit-o pe Madonna

Motivul scandalos pentru care Vanilla Ice a părăsit-o pe Madonna

Au trecut 20 de ani de la ruptura dintre cei doi şi deşi toată viaţa cântăreţul a numit-o “o amantă minunată”, el nu a suportat stilul ei exhibiţionist, iar lansarea cărţii Sex a pus cruce poveştii de iubire.

Multă lume nu a înţeles, la acea vreme, reacţia lui Robert Van Winkle, căci acesta este numele adevărat al rapperului. Ce doi nu se cunoscuseră la biserică, aşa că reacţiile apropiaţilor au fost pentru el ciudate. Toată lumea ştia cine e Madonna, iar sexualitatea era pentru ea a doua natură.

Aşa arătau cei doi e vremea când erau iubiţi

După opt luni de pasiune, odată cu publicarea albumului cu poze SEX, ruşinat şi plin de gelozie, Vanilla Ice a părăsit-o, deranjat de faptul că din carte reieşea “că ea se culca cu multe alte persoane”, după cum a declarat acesta ani mai târziu. “Eu credeam că ea umbla goală şi făcea poze pentru că aşa era ea, asta îi plăcea să facă, apoi a apărut cartea şi am fost atât de ruşinat, efectiv îmi era ruşine. Era porno”, se justifică cântăreţul care apărea în acest album excentric, convins fiind de divă să facă nişte poze compromiţătoare împreună.

Vanilla Ice este, în prezent, pasionat de decoraţiuni interioară şi mai puţin de muzică

Madonna, rănită şi părăsită, a vrut să aibă, ca întotdeauna, ultimul cuvânt, declarând prin 1995 că mai degrabă ar rămâne pe o insulă pustie cu Dennis Rodman decât cu el: “Cel puţin acesta ar putea să îmi poarte hainele”, apropo de conformaţia lui Vanilla Ice.

Comentarii