Gossip

Motivul surprinzător din spatele despărţirii dintre J.Lo şi Casper Smart

Motivul surprinzător din spatele despărţirii dintre J.Lo şi Casper Smart

Jenny from the block cu o faţă nouă!

Astăzi, s-a aflat că Jennifer Lopez a decis să pună punct relaţiei cu dansatorul Casper Smart. Chiar un apropiat de-al cuplului confirmase vestea tabloidelor, menţionând şi faptul că cei doi au rămas buni prieteni. Nimeni, însă, nu dezvăluise motivaţia din spatele acestei decizii. S-au despărţit pentru că dansatorul nu a vrut s-o însoţească la un eveniment caritabil Ei bine, acum adevărul a ieşit la iveală! Se pare că J.Lo a decis să se despartă de Casper după ce acesta a refuzat s-o însoţească la un eveniment caritabil, foarte important pentru ea. Asta pentru că el îşi dorea, în schimb, să meargă, alături de Kany West, David Spade şi alţii, la un meci UFC.

Potrivit TMZ, diva a fost atât de deranjată de refuzul iubitului ei încât a decis să se despartă de el. Culmea e că dansatorul habar n-avea de toate acestea, el spunându-le tuturor că urmează să se vadă cu artista a doua zi.

Ei bine, nu ştim dacă a doua zi J.Lo a mai răspuns la telefon, însă ştim că de atunci sunt despărţiţi. Amintim că informaţia referitoare la starea relaţiei dintre cei doi a fost confirmată de un apropiat de-al lor.  ”N-a fost nimic dramatic, au rămas în termeni buni. Vor rămâne prieteni şi se vor mai întâlni, însă n-o să mai formeze un cuplu.”, a declarat respectivul.

foto: hepta