News

Pe muchie de bisturiu: ce vedete şi-au făcut operaţii estetice neinspirate?

de admin

Pe muchie de bisturiu: ce vedete şi-au făcut operaţii estetice neinspirate?

Următoarele distinse doamne şi domnişoare încep să dea chix chiar cu cea mai mare pretenţie a celebrităţii: frumuseţea. Căci noul look pare să confirme câteva intervenţii estetice mai mult sau mai puţin neinspirate

Locul 3

Teri Hatcher dă timpul înapoi

Are aproape 50 de ani şi arată fără cusur, spun unii. Însă apariţia complet naturală de la triatlonul din 14 septembrie, din Malibu este considerabil diferită de cea de pe covorul roşu, la o gală din octombrie. „Teri pare că a optat pentru un lifting cu laser“, este de părere Dr. Norman Rowe, chirurg plastician. „Asta ajută la întinderea şi ridicarea pielii, mai ales în cazul obrajilor. Arată bine!“. Un alt specialist completează pentru publicaţia „National Enquirer“: „Practic, a ales operaţiile estetice care să-i readucă tinereţea“, votând pentru un lifting total şi injecţii cu Botox.

Vezi vedetele de pe locul 2 şi 1!

Locul 2

Mary-Kate Olsen: geamănă, dar cu o nouă identitate

Dacă ceea ce le-a adus faima surorilor Olsen a fost tocmai acest atu al asemănării izbitoare, acum lucrurile s-au schimbat. De fapt, faţa logodnicei lui Olivier Sarkozy s-a schimbat. Designerul a decis să se distanţeze de vechea imagine a gemenelor identice – deşi surorile nu sunt, practic, identice! – prin „magia“ bisturiului. „Sprâncenele ei sunt mult mai înalte decât înainte, consecinţă posibilă a unui lifting endoscopic“, crede Dr. Anthony Youn, chirurg plastician. „Şi obrajii sunt ridicaţi, posibil datorită unei injecţii cu substanţe de umplere“. Doar că intervenţiile estetice la care-a apelat designerul de 28 de ani au dezamăgit fanii. „M-a întristat hotărârea lui Mary-Kate cu privire la chirurgia plastică“ sau „Era atât de frumoasă... şi-acum a recurs la operaţii estetice“ sunt doar două dintre criticile acestora.

Locul 1

Janet Jackson, de nerecunoscut

„Ce şi-a făcut la faţă?!“ este prima reacţie a fanilor vedetei de 48 de ani, care au rămas stupefiaţi după ce au văzut-o la un eveniment „Vogue“ din Dubai, pe 31 octombrie. Cu faţa umflată şi o pereche de sprâncene grosolan de întinse şi ridicate, Janet pare, mai degrabă, o vampă căzută victimă operaţiilor estetice. Gropiţele şi zâmbetul dulce ale cântăreţei par să îi fi spus „Adio!“: iconul pop s-a îngrăşat, dar s-a şi dedat intervenţiilor chirurgicale. „Janet cu siguranţă s-a operat la nas şi la sâni, în mod repetat. Nu i-aş mai recomanda alte operaţii“, spune Dr. Michael Persky, conform publicaţiei „Orange County Register“. „Cred că a lucrat la ochi, nas şi sâni. Eu m-aş opri aici“, a adăugat Dr. John Di Saia.

FOTO GETTY, HEPTA, DailyMail