News

Mugur Mihăescu revine la TV! Despre ce proiect este vorba şi la ce post de televiziune apare

Mugur Mihăescu revine la TV! Despre ce proiect este vorba şi la ce post de televiziune apare

Mugur Mihăescu (53 de ani) va putea fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul "Revelion la mine acas’, pe 31 decembrie, de la ora 23.00.

Click! a stat de vorba cu actorul care anul acesta a făcut show la "Masked Singer România", de la Pro Tv, şi a aflat noutăţi care pot fi şocante pentru fanii grupului umoristic "Vacanţa Mare". Ne vom lua adio de la celebrele personaje Leana, Costel şi Garcea, pentru că Mugur Mihăescu doreşte acum să-l descoperim cu totul altfel. 

Se mai aude că faceţi Revelion la mine acas', la TVR1. De la cine a venit ideea?

Propunerea a venit de la TVR

Tu şi Radu Pietreanu vă aşteptaţi la o aşa propunere?

Sincer, oarecum m-am aşteptat, de când am fost la "Masked Singer", de când am avut producţiile din mediul online era de aşteptat că lumea va dori din nou să mă convoace. N-am decât să fiu măgulit pentru că lumea ne vrea din nou, sincer. Măcar umorul ne-a mai rămas, vai de steaua noastră.

Ne poţi spune ceva despre acest program?

Nu e nimic secret. E un program exact cum ne-am dorit să nu ne detaşăm faţă de ceilalţi. Adică faţă de public. Să nu creadă cumva că noi suntem altfel faţă de ei. Adică ce fac ei acasă, aşa vom petrece şi noi. O să fie Radu Pietreanu, Dan Bittman, George Tănase, Susana şi Daciana Vlad de la Maramureş, pe care le-am cunoscut în mediul virtual şi le-am convins să ne cunoaştem şi în mediul real. Îmi era drag de ele cum cântă şi cât sunt de joviale şi frumoase. Şi am zis să chem o mână de prieteni, cât ne permite comitetul de situaţii de urgenţă. Şi să fac exact ce face toată lumea acasă, să stăm, să petrecem şi să încercăm să uităm, că ne-am săturat.

Citeşte continuarea interviului pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările