Meghan & Harry

Mulţi bani pentru nimic! În cele trei zile din New York, Meghan Markle a afişat o garderobă de peste 90.000 de dolari

Mulţi bani pentru nimic! În cele trei zile din New York, Meghan Markle a afişat o garderobă de peste 90.000 de dolari camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Timp de trei zile, Meghan Markle s-a vrut a fi regina New York-ului.

Ducesa şi Prinţul Harry au întreprins un aşa-zis turneu regale prin metropola americană, promovând egalitatea socială, accesul tuturor la vaccinul anti-Covid şi alte subiecte de actualitate şi vizitând mai multe obiective importante din acest oraş.

În aceste zile, Meghan a schimbat, evident, mai mult ţinute de designer, dar şi bijuterii spectaculoase, costul total al garderobei afişate de ea fiind de circa 91.000 de dolari. De la costume sobre semnate Armani, paltoane şi pantaloni Max Mara, ochelari şi rochii Valentino, pantofi Manolo Blahnik, la bijuterii Cartier, Meghan nu a jucat deloc cartea modestiei în prima ei apariţie publică de după naşterea micuţei Lilibet Diana.

Pe lângă faptul că multe dintre paltoanele purtate de ducesă în New York nu se coordonau bine cu temperaturile văratice din New York, Meghan a mai fost criticată şi pentru opulenţa din vestimentaţie, afişată chiar şi în locuri în care sărăcia era la ea acasă, cum ar fi o şcoală pentru copii defavorizaţi din Harlem.

P.S. Ca de obicei, nimeni n-a observat cum şi ce-a îmbrăcat Prinţul Harry în tot acest mini turneu din New York…

Foto: Pofimedia

Comentarii

Modifică Setările