Antonia lansează primul single din 2018 featuring Connect-R

Antonia începe 2018 în forță cu un nou single, o colaborare neașteptată cu Connect-R, unul dintre cei mai talentați artiști din România.

Piesa se numește “Adio” și a fost compusă de Connect-R cu DJ Sava și produsă de Alex Cotoi, producătorul roman care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams, câștigător al premiului Grammy cu piesa “Baddest Girl in Town” a lui Pitbull.

“Adio” este o piesă sensibilă, emoționantă, sinceră despre dragoste.

“Mă bucur pentru această colaborare cu Connect-R, un artist pe care îl apreciez. Îmi place mult ‘Adio’, o piesă cu feeling și versuri frumoase!”, a declarat Antonia.

“Adio” este o piesă la care țin foarte mult! Și mă bucur că o cânt cu Antonia! E o poveste despre adevăr sau mai bine spus despre frica de a spune adevărul! Cu siguranță se vor regăsi mulți în această piesă”, a declarat Connect-R.

Videoclipul piesei “Adio” a fost filmat și regizat de Khaled Mokhtar, cu care Antonia a colaborat de nenumărate ori pentru “Marabou”, “Greșesc”, “Milk and Honey” – GGirls.

De imaginea Antoniei s-au ocupat Alex Abagiu – make-up (Beauty District), Adonis Enache – păr (Endorphin Lab), Cristina Crăciun (styling).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA