Cabron a lansat o nouă piesă manifest

Citeste tot despre:

, ,

Videoclipul piesei “Bombele”, regizat de Iulian Moga, pune în scenă protestele din stradă şi evidenţiază conflictele care au loc la nivel global. Imaginea este completată de mesajul piesei, care rezonează profund cu problemele actuale ale oamenilor, atât din ţară, cât şi de peste hotare.

”Piesa asta este, de fapt, un comunicat, un statement şi mă interesează foarte mult să ajungă mesajul la cât mai multă lume. Nu avem noi nevoie de bombele şi rachetele lor. În România trăim Raiul pe Pământ faţă de ceea ce se întâmplă în lume. La ora asta, într-un oraş din lume explodează o bombă…Noi nu avem nevoie de aşa ceva, suntem noi cu ai noştri, cu bune şi cu rele. Eu nu vreau să mai merg cu copilul meu de mână pe stradă şi să treacă convoaie americane pe lângă noi, să trebuiască să stau să îi răspund din nou la întrebări de genul: ‘Pentru ce ne trebuie tancuri?’ sau ‘De ce dau unii şi alţii cu rachete?’”a declarat Cabron.

Muzica şi textul sunt compuse de Cabron, Lucian Nagy şi Florin Boka, iar piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată în coproducţie cu Cat Music.

Single-ul este extras de pe albumul “Lupu’DPM”, care va fi disponibil pe platformele de streaming şi download din 24 iulie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA