Corina revoluţionează cu primul clip #NoMakeUp

Citeste tot despre:

, , ,

Corina lansează piesa verii, “Fernando”, creată în studioul DeMoga, iar clipul reprezintă o premieră pentru industria muzicală românească. Corina apare în majoritatea cadrelor fără machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măști de post-producție pe față sau pe corp.

“Activez într-o industrie în care ni se spune mereu ce și cum să facem, în care simțim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri subțiri și sexy, mesaje fără consistență. Uităm de multe ori că superbele fete care ne urmăresc și se compară cu noi nu știu că pentru imaginea “fără cusur” impusă de modele false și prea perfecte, lucrează artiști talentați de makeup, de imagine sau că se folosesc filtre de post-producție… Așa am ajuns să mințim. Frumusețea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, toate însoțite de curajul de a fi tu însăți”, spune Corina.

Corina mărturisește că fiecare clip din cariera ei de până acum a fost atent lucrat la capitolul imagine.

“Vă spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecărui cadru împreună cu artistul vizual și puneam “măști”- niște filtre de montaj, care anulează orice rid fin, ascund orice por și imperfecțiune. M-am decis că nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care să alungească silueta, nu vreau să par mai slabă, mai înaltă, diferită de cum sunt cu-adevărat. Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat. Ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi cuminți, drăgălașe, soții supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, adaugă artista.

Noul clip al Corinei este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de artista însăși (pentru întreaga echipă), un manifesto de “empowerment”, care pune sub semnul întrebării clișeele despre feminitate și pune accent pe frumusețe și unicitate. În plus, Corina militează pentru explorarea sexualității fără tabu-uri și lansează mișcarea #QueerRomânia.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA