Dana Rogoz își sărbătorește fiul cu un nou pictorial

Citeste tot despre:

, ,

La 2 ani, Vlăduț are parte de un nou shooting, realizat alături de celebra lui mamă.

2-6

Muzeul de Artă Contemporană a devenit locul preferat al Danei Rogoz, care surprinde, de 2 ani încoace, ipostazele noii sale vieți de mămică.

„Acum 2 ani, ultima ieșire din casă, înaintea drumului către maternitate, a fost o vizită la Muzeul Național de Artă Contemporană. Anul trecut, am revenit în același loc, cu un Vlăduț care putea să alerge deja și părea de neoprit… Habar nu aveam ce înseamnă «de neoprit» la vremea respectivă, dar ACUM știu. Anul acesta am vizitat din nou MNAC și sperăm să rămână o tradiție“, a scris Dana Rogoz pe contul ei de socializare.

Dana Rogoz

„Azi, Vlad împlinește 2 ani. Să fii fericit, să fii sănătos, să te bucure fiecare nouă descoperire a acestei lumi și să iubești viața!“ este urarea pe care i-o face vedeta fiului său, dimpreună cu un pictorial dedicat.

„Nu mai e bebe, e băiețel. Înțelege, te păcălește, te strânge la piept, îți vorbește și te cucerește iremediabil. A crescut minunea noastră și noi, părinții, îi suntem extrem de recunoscători pentru toată dragostea cu care ne-a inundat sufletele. Simt uneori că atât de multă dragoste mă poate sufoca. Să crești mare, fiind iubit și iubind pe toți cei din jurul tău, căci dragostea de oameni e cea mai de preț valoare pe care dorim să ți-o insuflăm. La mulți ani!“, a completat Dana pe blogul personal.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA