Fast și eleganță la OK! Golden Night. Ce vedete ne-au trecut pragul?

Revista ta preferată cu celebrități împlinește opt ani de existență, eveniment marcat, aseară, printr-o nouă ediție a petrecerii tradiționale OK! Golden Night.

Andreea Berecleanu

Aseară, în decorul feeric al clubului Face din Capitală, vedetele au defilat în cele mai elegante ținute de seară, pentru petrecerea care s-a dorit a fi o anticipare a Galei Premiilor Oscar de la Hollywood.

Monica Bârlădeanu

Cu această ocazie, cinci vedete autohtone au fost tranformate în iconuri ale filmului și showbizului de Echipa Jovsky Studio a hairstylist-ului Adrian Perjovschi și de echipa de make-up artiști Madalina Petcu și Andreea Popeanu.

Ela Crăciun alias Kim Kardashian

Acest mini concurs de sosii a fost câștigat prin like-urile fanilor de pe Facebook de Ela Crăciun, cea care a intrat în pielea lui Kim Kardashian.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor OK!: Clubul Face, Iqos, Nescafe Dolce Gusto, Rimmel London, Hendrick’s, Glenfiddich, Tort Design, Via Viticola, Aqua Carpatica, Himalaya, bijuteriile Orsini, Fit For You. Vă invităm să admirați în galeria foto de mai jos cele mai elegante prezențe de la OK! Golden Night!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA