FreeStay cântă despre dragoste şi inimă rebelă

Citeste tot despre:

, ,

Una dintre cele mai în vogă trupe din România, FreeStay, a lansat un nou single, “Dacă sunt lup”. Desemnat ca fiind cea mai buna voce masculină a anului 2017, Florin Ristei, solistul trupei, îşi spune povestea vieţii prin intermediul celei mai recente piese lansate.

“Dacă sunt lup” este o piesă puternică, ce ascunde un amalgam de emoţii prin care mulţi dintre noi trecem. Este o piesă de stare care ne transpune într-o poveste sinceră şi ne arată o altă faţetă a personalităţii lui Florin, un bărbat puternic şi asumat, dar în acelaşi timp, vulnerabil în faţa dragostei.

Piesa a fost compusă de către Theea Miculescu, producţia muzicală a fost realizată de către Cătălin Tamazlicaru, Florin Ristei, Alex Antonescu (Zagga), Alin Ilies şi Alin Teodorescu, iar de Mix şi Master s-a ocupat Mădălin Roşioru.

«Dacă sunt lup» este povestea vieţii mele. Cu toţii avem acea piesă în care ne regăsim, iar eu sunt cu totul aici. Îmi place dragostea, dar aia frumoasă, în care eşti liber. Nu aş putea să fiu îngrădit, să fiu nevoit să renunţ la libertate sau la activităţile mele. Eu le vreau pe toate, nu mă mulţumesc cu o parte”, declară solistul trupei, Florin Ristei.

Videoclipul piesei, regizat de Alex Ceauşu, pune în valoare sentimentele de teamă, dar şi lupta interioară pe care fiecare dintre noi o duce în momentul în care trebuie să luăm o decizie importantă.

Regizorul a creat o poveste dinamică, plină de emoţie, în care personajul principal, Florin Ristei, scoate în evidenţă neînsemnătatea lucrurilor superficiale ce nu îşi au loc între doi oameni care se iubesc şi care împărtăşesc aceleaşi sentimente.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA