Giulia a lansat o piesă compusă de Irina Rimes

Citeste tot despre:

, ,

Puține sunt lucrurile care ne dau fiori, iar cele mai multe dintre ele izvorăsc din sentimente. Dintr-un sentiment s-a născut și noul single „Îmi dă fiori”, pentru care artista a colaborat cu Irina Rimes pe partea de compoziție.

„<Îmi dă fiori> este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. „Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești dar cel mai mult te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac. Primele priviri, primul sărut, prima atingere pe care le-ai împărtășit cu persoana iubita îți revin în minte cu fiecare vers al acestei piese>, declară Giulia.

Videoclipul „Îmi dă fiori” spune o poveste de dragoste prin intermediul unei melodii care crează dependență. Versurile, pline de metafore, aduc cu ele trăiri și fiori despre cele mai frumoase momente alături de persoana iubita. Giulia crează o traiectorie plină de simboluri ale unei relații în care, cu siguranță, se poate regăsi oricine: dragoste copilărească, buze care simt, ochi care privesc cu admirație, atingeri jucăușe – toate lucrurile astea alcătuiesc tiparul unei povești care cu siguranță te va intriga, făcându-te să o reasculți iar și iar. Personajul principal masculin din videoclip este cântărețul Silviu Pască, cunoscut în online și că „baiatulcubarbamare”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA