Giulia Anghelescu

Giulia lansează single-ul şi videoclipul “Ne vedem noi”, povestea în care muzica se îmbină cu dansul printr-o coregrafie în forţă cu influenţe de dans contemporan.

„Ne vedem noi e povestea multora dintre noi. De câte ori nu ţi-a spus ‘Ne vedem noi’ şi apoi, pur şi simplu, nu a mai dat niciun semn? Când a venit Smiley cu ideea acestui ‘Ne vedem noi’ am simţit că asta e piesa pe care o aşteptam de atâta vreme. E melodia aceea care îţi intră în cap şi rămâne pe repeat, dar care îţi atinge sufletul şi îţi răscoleşte toate amintirile. Şi eu am avut parte de replică asta şi ştiu cum e să aştepţi ca ‘ne vedem noi’ să se concretizeze şi, de fapt, nu se mai întâmplă. Am avut emoţii când am înregistrat-o pentru că era ziua fetiţei mele şi mi-am dat seama că, deşi la un moment dat în viaţa mea am avut parte de ‘ne vedem noi’, acum am ajuns în punctul în care sunt cu adevărat fericită şi împlinită. Mi-am dorit să dansez din nou şi mă bucur că am avut privilegiul să fac această coregrafie frumoasă alături de Bruce, unul dintre coregrafii pe care îi admir cel mai mult”, declară Giulia despre piesa produsă în studiourile HaHaHa Production şi al cărei videoclip a fost realizat în colaborare cu Christian Chis Bruce.

Odată cu lansarea single-ului “Ne vedem noi”, Giulia a început şi campania online #LiveCoffeeMeet, în care se întâlneşte la cafea cu prieteni, artişti, persoane publice, într-o discuţie relaxată, funny, prin live-uri pe pagina ei de Facebook: https://www.facebook.com/GiuliaAnghelescu/

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA