Guess Who și Irina Rimes sunt personaje animate în videoclipul piesei „Cupidon”

Guess Who și Irina Rimes au lansat videoclipul pentru una dintre cele mai tari piese ale verii, „Cupidon”, iar video este de-a dreptul creativ, o poveste despre dragostea în mediul online care îi transpune pe cei doi interpreți în pielea unor personaje animate.

Piesa a fost lansată acum 3 luni și a avut  lipici la public, însumând aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, iar cu un asemenea videoclip inedit, pare să aibă și mai mult succes. La cât de bine arată imaginile, probabil că a fost destul de costisitor, dar și de migălos, însă rezultatul este excepțional, iar toată aprecierea merge spre FrameBreed Studio. „CUPIDON! ? Mă bucur că i-am cunoscut pe cei de la FrameBreed Studio și am reușit să realizăm un videoclip pe care mi l-am dorit de mult timp. Sper să vă placă!”, a scris Laurențiu Mocanu, a.k.a Guess Who pe pagina sa de Facebook. De altfel, tot de la rețelele de socializare pornește și povestea animației. „John, clipul ăsta-i blană ? Cred că e prima oară când văd o animație de genul ăsta la un clip românesc. E super bine realizat”, a fost doar una dintre sutele de reacții pozitive, imediat după ce videoclipul oficial a apărut pe YouTube.

Colaborarea dintre Guess Who și Irina Rimes a fost una benefică pentru cei doi artiști, căci vocile lor s-au contopit într-o piesă care a devenit hit, una dintre cele mai difuzate piese de la radiourile din România.

Foto: Guess Who – Cupidon.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA