Harrison Ford și Ryan Gosling: un interviu cu aburi de alcool, râs isteric și ieșiri din platou

Astăzi, Harrison Ford și Ryan Gosling sunt peste tot, cei doi promovând cel mai recent film în care joacă împreună, Blade Runner 2049. Însă interviul pe care cei doi actori l-au acordat moderatoarei britanice Alison Hammond, în cadrul matinalului This Morning difuzat pe ITV, a fost cu totul altceva.

În sensul că nu i-am văzut niciodată pe cei doi actori, separat sau împreună, să râdă atât de copios și de sincer într-un interviu, fie el și înregistrat. Probabil că au contat și acele mini sticle de whiskey, pe care cei trei le-au turnat în paharele lor înaintea interviului, în loc de cafea.

„Sumbru, neplăcut, un adevărat coșmar…”, și-a început moderatoarea introducerea, iar actorii au crezut că aceasta este părerea ei despre film. „Așa aș descrie tehnica mea de intervievare, dar acum haideți să vorbim despre filmul Blade Runner 2049″, a continuat aceasta spre amuzamentul celor doi.

A contat, deci, felul relaxat în care moderatoarea a condus așa zisul interviu, mărturisind că n-a văzut originalul film Blade Runner, sau flirtând cu Harrison până în momentul în care Ryan s-a ridicat, în glumă, de pe scaun și i-a întrebat pe cameramani dacă ai nevoie de ajutor.

Alt moment picant din timpul interviului a fost cel în care Ford a glumit că, după ce producătorii filmului l-au întrebat dacă este interesat de apariția în el, acesta le-a răspuns: „Arătați-mi banii!”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA