Irina Flow debutează cu piesa ”Tonight”

Irina Flow, descrisă în 2011, în cadrul unui cunoscut show de talente, ca fiind o “adolescentă incredibilă”, a devenit astăzi o artistă în toată regula și lansează primul single din carieră – “Tonight.

Sunt extrem de bucuroasă și mândră că am lansat primul meu single. Am mare încredere în piesă, în echipa DeMoga Music și în toți oamenii implicați în proiectul meu și țin să le mulțumesc pe această cale. “Tonight” este rezultatul multor ani de muncă, în care mi-am descoperit și dezvoltat identitatea și este primul pas către îndeplinirea visurilor mele. Cel mai mult îmi doresc ca și publicul să aibă vibe-ul pe care îl avem noi și să se bucure de muzica mea.”, declară Irina Flow.

“Tonight” s-a auzit pentru prima oară live, la cel mai mare concert organizat la trecea în anul 2018 in Bucuresti, Irina Flow urcând atunci pe scenă alături de Marius Moga și Robert Toma. Miile de oameni din public au primit cu entuziasm prestația artistei.

Sunt mândru de Irina și de ce a reușit să facă în doar un an de când s-a alăturat echipei DeMoga Music. Mă bucur că este un artist versatil, cu care se lucrează foarte ușor. Stilul ei jamaican, dancehall, cu o tentă orientală este completat de interpretarea ei unică, fiind ceva nou pentru piața muzicală din România. Atunci când compune, adaugă acel ceva, având un „flow” aparte, de unde și numele ei – Irina Flow. După concertul de Revelion, am fost bombardați cu sute de mesaje în care oamenii ne întrebau unde pot găsi piesa “Tonight”. E simplu, ]ncepand de azi o găsiți pe canalul DeMoga Music.”, spune Marius Moga.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA