Laura Cosoi, la „furat” de cireşe la Conacul Polizu

Citeste tot despre:

,

A fost un weekend însorit, numai bun pentru o evadare în natură. Şi, cum e vremea cireşelor, unde te poţi simţi mai bine decât într-o livadă?

Laura Cosoi cirese

Laura Cosoi şi soţul ei au fugit de aglomeraţia din Capitală şi au ajuns la Iaşi, la familia Laurei. Un drum care i-a purtat pe alte cărări, care le-au amintit de copilărie.

„Ah, în sfârşit simt că a venit vara! Mi-am petrecut weekendul la Iaşi în familie şi cum nu puteam să mă rezum la plimbările în Parcul Copou (fiind foarte aglomerat), am tras o fugă la Hârlău, mai exact la Conac Polizu locul în care în urmă cu aproape un an am avut nunta. Am redescoperit tărâmul de poveste moldovenesc, conacul încălzit de soare şi în pregătire o… nuntă. Ne-am emoţionat privind focurile pregătirilor şi ne-am amintit de zilele în care am scris propriul nostru basm, tot aici. 🙂
Când au poposit invitaţii, ne-am retras spre livada cu cireşi gustând tot felul de soiuri interesante 🙂 „, a scris Laura Cosoi pe blogul personal, postând mai multe fotografii cu aventura din livadă.

 

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA