Melania Trump, roz din cap până în picioare. Cum s-a impus Prima Doamnă a Americii printre omoloagele sale!

Citeste tot despre:

O apariție de-a dreptul electrică. Ieri, Melania Trump s-a impus printre omoloagele sale cu o ținută care a captat toate privirile. Aflată la un prânz în care s-a vorbit de agresiune și demersurile împotriva violenței, în cadrul întrunirii ONU din New York, Melania a impus respect prin prezență, dar și prin discursul său.

Ca o feministă convinsă, Melania  Trump a condamnat agresiunea și a ales să poarte o culoare tipic feminină, roz din cap până în picioare, o vestimentație cu  un preț cam piperat. Rochia cu mâneci bufante din neopren, fucsia, a costat nici mai mult, nici mai puțin de 2.950 de dolari. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, 47 de ani, s-a adresat în mod direct soțiilor liderilor mondiali pentru a face demersuri împotriva violenței.  Pentru a atrage și mai mult atenția, a fost pur și simplu electrică în ținuta roz din cap până în picioare, compusă din rochia elegantă de la Delpozo care i-a subliniat talia și pantofii stiletto în aceeași nuanță.

 

În timp ce stiliștii au aclamat apariția Melaniei, pe Twitter era însă criticată pentru această alegere vestimentară. Ținuta îndrăzneață a fost comparată cu tot felul de obiecte dubioase roz, de la un cort, la un coș de gunoi.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA