O nouă piesă de dragoste de la Vunk feat. Irina Rimes

Stai lângă mine”, cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, “Extrovertit” după “Camera ei”, “Hai, mersi” și “Îmbrăcați sau goi” (feat Alina Eremia), este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes și o piesă care ne încurajează să mai dăm încă o șansă iubirii.

“Credem foarte tare în puterea cuvintelor. Un singur cuvânt poate schimba o lume întreagă. Stai lângă mine pentru că orice iubire merită o nouă șansă. Acesta este mesajul piesei pe care am ales să-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, în care predomină două culori: galben și rosu. O poveste simplă, cu două personaje care se caută prin gesturi și priviri. Mi-am dorit să regizez eu clipul pentru piesa asta, să creez starea pe care am vrut să o transmitem vizual. Este o abordare ușor atipică a unui clip românesc, din punct de vedere al încadraturilor și unghiurilor de filmare”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

„Este o piesă pe care am scris-o împreună cu Andy Bănică și care ne-a plăcut foarte mult. Am vrut să o lansăm, iar când a apărut ocazia unei colaborări cu Vunk, am știut exact că “Stai lângă mine” este piesa. Și lui Cornel i-a plăcut de la prima ascultare și acum ne bucurăm să vă prezentăm rezultatul final”, a spus Irina Rimes.

Stai langa mine” este cel de-al doilea videoclip al trupei Vunk, după “Sari”, ale cărui scenariu și regie sunt semnate de Cornel ILIE.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA