On top of the world! Will și Kate, după o cățărare de șase ore

THIMPHU, BHUTAN - APRIL 15: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge pose next to a prayer wheel on the trek up to Tiger's Nest during a visit to Bhutan on the 15th April 2016 in Thimphu, Bhutan. The Royal couple are visiting Bhutan as part of a week long visit to India and Bhutan that has taken in cities such as Mumbai, Delhi, Kaziranga, Bhutan and Agra. (Photo by Dominic Lipinski - Pool/Getty Images)
Ducii, urcând spre mănăstirea Tiger’s Nest

Sunt, cu siguranță, cel mai fit cuplu regal pe care îl știm. De fapt, este de ajuns să te uiți la siluetele lor suple pentru a-ți da seama că oamenii aștia le au cu sportul. Ei bine, Prințul William și Kate Middleton și-au început astăzi ziua în forță, cu un traseu de șase ore prin munții din regatul Bhutanului, cei doi urcând până la o mănăstire budistă aflată pe o stâncă, Tiger’s Nest, situată la circa 3.000 de metri altitudine.

Pentru acest traseu epuizant, Kate a încălțat o pereche de cizme din piele cu talpă pentru cățărat, în timp ce soțul ai a optat pentru niște bocanci de munte.

Să vedem fotografii de pe traseu și impresionanta panoramă!

Foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA