Regii Olandei și cele trei fiice ale lor fac o galerie colorată la Rio

familia regala olandeza
Familia regală olandeză

Familia regală olandeză face o galerie simpatică și plină de culoare pentru atleții din țara lor, iar fotografiile de mai jos sunt o dovadă în acest sens. Ei bine, Regele Willem Alexander, Regina Maxima și cele trei simpatice fiice ale lor, prințesele Amalia, Alexia și Ariane, au putut fi văzuți peste tot zilele acestea, la Rio de Janeiro.

Cele trei puștoaice ale cuplului regal olandez au atras atenția în tribunele stadioanelor din Rio, prințesa moștenitoare Amalia și surorile ei alcătuind un trio blond și foarte colorat, în portocaliul național pe care l-au purtat când au încurajat din tribune atleții olandezi.

Regele Willem, de 49 de ani, și soția sa, Maxima, 45 de ani, au apărut foarte animați la mai multe probe sportive, precum competițiile de înot, gimnastică artistică și sailing.

La finalele pe aparate de la gimnastică artistică, familia regală olandeză a fost încântată de rezultatul de la bârnă, acolo unde sportiva olandeză Sanne Wevers a câștigat medalia de aur, aceștia felicitând-o după concurs.

Foto: Getty Images, Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA