Ritmuri greceşti în noul clip al lui Damian Drăghici

Damian Drăghici revine cu o nouă piesă – “Opa, Opa, Opa, Opa”, alături de Antonis Remos“Opa, Opa, Opa, Opa’’ este o piesă de vară, cu influenţe greceşti, ce te introduce într-o atmosferă euforică, de petrecere. Grecia este ţara în care Damian Draghici şi-a petrecut o bună perioadă de timp şi cu care şi-a creat o legătură de suflet, atât cu artiştii greci, cât şi cu limba elenă.

Antonis Remos este prietenul meu şi este unul dintre cei mari artişti ai Greciei în acest moment. I-am propus să cânte o piesă alături de mine şi aşa am început să compun “Opa, Opa, Opa, Opa”, împreună cu Şerban Cazan. Este o piesă care creează o stare de vară, de distracţie, de libertate, de fericire. Noi, românii, avem o relaţie specială cu Grecia, ne place să călătorim acolo, ne identificăm cu stilul lor de viaţă, de distracţie, pe scurt, ne simţim BINE!”, declară Damian Drăghici.

“Acum ceva timp, am avut marele noroc să cunosc un mare muzician şi un mare om – pe prietenul meu, Damian. Este fratele meu, prietenul meu! Mi-a trimis piesa acum două luni şi mi s-a părut extraordinară – sună atât de bine, atât de Grecia! Sper să vă placă şi vouă!”, adaugă Antonis Remos.

Antonis Remos, vocea pop a Greciei a devenit celebru pentru „Kardia Mou Min Anisiheis”, „Mia Anapnoi”, „Kleista Ta Stomata” şi ”Mia Nihta Mono”, albume ce au fost premiate de trei ori cu platină.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA