Valeria, artista neconvenţională din Republica Moldova, lansează „Get back”

Citeste tot despre:

, ,

Valeria Stoica este unul dintre Uninvited Artists, o comunitate de artiști independenți și label din România, care acoperă o nişă muzicală underground, de la electro şi pop punk, până la jazz şi indie folk. Printre artistii Uninvited se numara Nopame, Petra Acher, Tobi Ibitoye, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Visinescu), Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Bancescu), August Day.

Valeria a început de la 8 ani să cânte la chitară, când tatăl ei a înscris-o la Şcoala de Muzică. Vocea şi-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artişti indie internaţionali pe YouTube şi a făcut primul cover după Damien Rice.

Acum, ea lansează „Get back”, a treia piesă compusă şi cântată de ea, o melodie ca o amintire, din trecut şi viitor în acelaşi timp: “Deşi la prima ascultare pare o melodie de dragoste, în realitate cântecul acesta este despre toate experienţele vieţii: fie ele bune sau rele. Acestea fac parte din personalitatea fiecăruia şi sunt cele care îl conturează şi îl definitivează în acelaşi timp.”

Piesa „Get back” este o continuare a pieselor Remember şi Distanţe, toate vorbesc despre viaţa ei şi despre natura relaţiilor cu oamenii din jur.

Videoclipul piesei, regizat de Nicu Drăgan, a fost filmat în Franţa şi în Olanda.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA