What’s Up, un inedit remake după un celebru cântec popular cu o concurentă de la „Vocea României”

Artiştii sărbătoresc România şi românismul în stilul lor caracteristic, readucând în prim-plan vechi cântece româneşti, remixate.

What’s UP și Ioana Ignat lansează piesă “Așa-mi vine” și ne aduc aminte de celebra piesă lansată de Ducu Bertzi.

Piesa “Așa-mi vine”, lansată pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, înseamnă începutul oficial al colaborării lui What’s Up cu Ioana Ignat, dar și un motiv suficient de puternic să celebreze România prin ce știu ei cel mai bine să facă – muzica.

Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir și a fost filmat pe parcursul a câteva ore într-o locație din București, iar pe lângă cadrele cu cei doi artiști, mai punctează și elemente din cultura și civilizația noastră.

Ioana Ignat s-a făcut remarcată odată cu emisiunea „Vocea României“, unde s-a clasat în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Pe lângă timbrul inconfundabil și cele patru instrumente la care a învățat să cânte, pian, chitară acustică, chitară bass și contrabass, Ioana Ignat este și o compozitoare talentată. Cea mai recentă piesă lansată de artista este „Doar pe a ta“, single ce se află pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, de peste 20 de săptămâni.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA