News

Muzicieni faimoşi care şi-au prezis propria moarte

Muzicieni faimoşi care şi-au prezis propria moarte

Trist, dar adevărat! Au fost talentaţi peste măsură în domeniul în care activau, dar şi vizionari în ceea ce privea viaţa lor personală. Pentru că au avut dreptate atunci când şi-au făcut cunoscută temerea lor că vor sfârşi prematur.   

Tupac Shakur ştia că nu apucă bătrâneţea

Unul dintre cei mai mari rapperi din istorie a fost faimos nu numai pentru talentul său, ci şi pentru felul în care a perceput societatea şi cultura din jurul său. Mai mult, avea un simţ al sinelui bine dezvoltat şi ştia de mic că nu va apuca anii bătrâneţii. Într-un interviu oferit în 1994, Tupac a declarat că în 15 ani se vedea numai într-un cimitir sau crematoriu. Altă opţiune nu exista pentru el.

Mai înspăimântător de atât, faimosul rapper a susţinut, în 1995, că va acorda ultimul său interviu şi că îşi dorea ca lumea să ştie povestea vieţii lui chiar de la el, înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa. Un an mai târziu, el a filmat videoclipul I Ain't Mad at Cha, în care apare el în viaţa de apoi, alături de cei dragi şi… decedaţi. La numai câteva săptămâni după asta, Shakur a fost împuşcat mortal în Las Vegas. Avea 25 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările