News

My Fair Lady, show total la Sala Palatului

My Fair Lady, show total la Sala Palatului camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

De la prima punere în scenă pe Broadway, în 1956, şi până astăzi, musicalul „My Fair Lady” continuă să cucerească generaţii întregi de spectatori, fiind denumit de critici „musicalul perfect”.

Dacă doreşti să petreci o seară relaxantă, plină de umor, în compania familiei sau a prietenilor, poţi viziona unul dintre cele mai longevive şi de succes musicaluri din toate timpurile - „My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă.

Miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30, scena Sălii Palatului din Bucureşti va căpăta noi dimensiuni şi va deveni spaţiul de poveste al unui spectacol total, în care teatrul, muzica şi dansul se îmbină într-o armonie perfectă.

În acompaniamentul orchestrei live condusă de dirijorul Daniel Jinga, protagoniştii producţiei Irina Baianţ, Ernest Fazekas, Aura Călăraşu, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ionuţ Burlan, Filip Ristovski, Irina Bucescu şi Ovidiu Uşvat şi alţi  70 de artişti vă vor cuceri toate simţurile şi vă vor purta dincolo de limitele unui musical convenţional.

Cu elemente de decor impresionante, 200 de costume, momente muzicale şi coregrafice remarcabile, spectacolul „My Fair Lady” redă cu măiestrie atmosfera pieţelor londoneze şi povestea de dragoste fascinantă şi sinuoasă dintre un profesor de fonetică şi o simplă florăreasă.  „My Fair Lady” este una dintre cele mai mari producţii private de musical din România şi reprezintă bucuria muzicii şi a dansului. Povestea Elizei Doolittle despre dragoste şi schimbare inspiră publicul de orice vârstă.

Show-ul este bazat pe textul piesei de teatru „Pygmalion”, scrisă de George Bernard Shaw, având ca personaj principal o figură din mitologia greacă, Pygmalion, care s-a îndrăgostit de o sculptură creată de el, iar aceasta a prins viaţă. Shaw a scris piesa în 1912, iar premiera a avut loc la Hofburg Theatre din Viena, pe 16 octombrie 1913.

Biletele rămase disponibile mai pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet.ro, precum şi de la magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, staţia de metrou Unirii 1, magazinul Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet, de la terminalele Selfpay, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc.

Spectatorii care doresc să participe la acest spectacol alături de cei dragi pot profita de pachetele „Friends and family”, pentru care se aplică un preţ special. La peste 8 bilete cumpărate, clientul va beneficia de o reducere de 20%, iar la mai mult de 4 bilete cumpărate se va aplica o reducere de 15%.