Meghan & Harry

N-a ascultat de Charles, William şi nici de Regină. Şi-a făcut Prinţul Harry mai mult rău atacând presa din cauza lui Meghan?

N-a ascultat de Charles, William şi nici de Regină. Şi-a făcut Prinţul Harry mai mult rău atacând presa din cauza lui Meghan? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Trebuie să recunoaştem că turneul african al Ducilor de Sussex ar fi putut fi un mare succes.

Asta dacă Prinţul Harry n-a fi dat cu bâta în lac cu doar o zi înainte de încheierea acestuia, pe 2 octombrie, atunci când a publicat un atac virulent la adresa presei care-i critică negativ soţia. 

Un atac în forma unei scrisori publice postate pe un site creat special pentru acest lucru, sussexofficial.uk, scrisoare în care Harry arată că Meghan a fost supusă unui bullying constant timp de un an de zile şi că se teme ca aceasta să nu aibă soarta Prinţesei Diana, hăituită de presă. 

Experţii regali sunt de părere că Harry şi-a făcut mai mult rău decât bine publicând această scrisoare, iar surse citate de publicaţia Dailymail.co.uk susţin că prinţul a ignorat sfaturile consilierilor lui cu experienţă, publicând acest atac împotriva presei tabloide fără să-i anunţe pe tatăl sau pe fratele său. Suntem curioşi dacă Regina a fost, la rândul ei, consultată?

Asta deoarace Prinţul Harry este singurul membru al familiei regale britanice care răspunde în acest fel (sau care răspunde, punct) articolelor negative despre el şi soţia lui. 

"Acest mod de a încheia un turneu regal nu este unul benefic, atunci când eroii lui o reprezintă pe regină şi Regatul Unit. Nu cred că suverana va fi foarte încântată", spune o sursă regală citată de The Sun. 

Să-şi fi făcut Harry mai mult rău decât bine?