Lifestyle

„N-a murit de Covid!” Văduva lui Larry King dezvăluie adevărata cauza a morţii moderatorului TV şi ultimele lui cuvinte

„N-a murit de Covid!” Văduva lui Larry King dezvăluie adevărata cauza a morţii moderatorului TV şi ultimele lui cuvinte

Shawn King a vorbit, pentru prima dată, despre ultimele momente petrecute cu răposatul ei soţ, Larry King. “Am reuşit să comunicăm pe FaceTime, din spital, şi îi era foarte greu să vorbească, dar şi-a dorit nespus să-mi transmită un singur mesaj”, a declarat, pentru Entertaiment Tonight, soţia cu care legendarul jurnalist american se afla în divorţ. Care a fost ultimul mesaj transmis de moderatorul TV?

Larry King s-a stins din viaţă în dimineaţa de 23 ianuarie 2021, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, la vârsta de 87 de ani. Starul TV avea noul coronavirus, motiv pentru care toată lumea a presupus că faimosul moderator TV a murit din cauza complicaţiilor date de COVID-19, lucru care poate fi perfect valabil şi după noile informaţii oferite de Shawn King. Faptul că a murit din cauza noului coronavirus a fost făcut public, pentru The Post, de cea de-a şasea soţie a lui Larry, Julia Alexander. Însă ultima lui parteneră de viaţă, Shawn ţine să o contrazică pe Julia.

A fost o infecţie care l-a omorât, făcuse septicemie”, a declarat ultima doamnă King. „Era, în final, pregătit să se ducă, asta ştiu cu siguranţă. Ştiţi, n-a vrut niciodată să moară, dar trupul lui a suportat atâtea, a fost lovit din toate părţile şi atunci când am aflat că avea COVID, ne-a stat, pur şi simplu, inima în loc. Dar l-a învis, ştiţi, a învins virusul, doar că l-a epuizat toată lupta dusă de el. A făcut acea infecţie din senin şi asta l-a omorât, infecţia. Totuşi s-a luptat cât a putut...”, a declarat Shawn King (61).

Văduva jurnalistului CNN era în plin proces de divorţ cu Larry King, însă se gândea că n-o să meargă până la capăt datorită legăturii strânse pe care o aveau cei doi soţi: „Larry şi cu mine nu am finalizat divorţul. În sufletul meu, am ştiut întotdeauna că nu vom ajunge să ne despărţim legal şi uite că nici n-am ajuns. Eram parteneri în fiecare sens al cuvântului, în afaceri, în familia noastră...” Doamna King are doi fii cu King, Chance (21) şi Cannon (20), fraţii lui Larry King Jr. (59), provenit din mariajul lui Larry cu Annette Kaye.

Dar care a fost ultimul mesaj transmis de Larry King ultimei sale soţii? „În spital, îi era greu să vorbească, dar a vrut să reuşească să-mi transmită un mesaj şi acesta a fost «Te iubesc şi ai grijă de băieţi»”, a declarat Shawn în legătură cu ultimele clipe de viaţă ale lui Larry King.

Comentarii

Modifică Setările