News

N-au dansat decât o lună! Andreea Antonescu renunţă la relaţia cu Ştefan Manolache. Care este motivul

N-au dansat decât o lună! Andreea Antonescu renunţă la relaţia cu Ştefan Manolache. Care este motivul

Păreau un cuplu sudat, dar au renunţat. Andreea Antonescu i-a spus “Adio!” noului său iubit, Ştefan Manolache.

Deşi nu divorţase de Traian Spak, Andreea Antonescu se avânta în urma cu o lună într-o relaţie cu reporterul Ştefan Manolache. Cei doi se cunoscuseră la o petrecere mondenă, iar de atunci deveniseră de nedespărţit.

„Da, suntem împreună. Este o relaţie la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor şi sunt suficient de mătură să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aş vrea să declar, pentru că îmi doresc linişte. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine’’, spunea Andreea atunci.

Legătura  dintre cei doi părea una puternică, iar componenta trupei Andre ne asigura că nu e vorba de o aventură. Fericirea era deplină, Andreea a plecat chiar într-o vacanţă împreună cu fetiţa şi iubitul ei, tocmai pentru a-i apropia mai mult pe cei doi, iar Traian şi-a dus iubita acasă, la părinţi. Relaţia evolua rapid, iar nimeni nu se aştepta la o ruptură, dar iată că inevitabilul s-a produs. Sătulă de ieşirile nocturne ale jumătăţii sale, artista a pus piciorul în prag şi a anunţat despărţirea.

Andreea Antonescu şi soţul ei, Traian Spak, se pregătesc de divorţ după 14 ani de iubire. Cei doi au împreună o fetiţă, Sienna, în vârstă de opt ani. 

 

Modifică Setările