News

N-o să-ţi vină să crezi cu cine a înlocuit-o fostul soţ pe Maria Olaru!

N-o să-ţi vină să crezi cu cine a înlocuit-o fostul soţ pe Maria Olaru!

Marea gimnastă traversează o perioadă foarte delicată încă de anul trecut, când s-a despărţit de soţul ei, Bogdan Diaconu, cu care are un băieţel. Maria Olaru a fost căsătorită un an şi jumătate cu Bogdan Diaconu. Maria Olaru e una dintre cele mai discrete foste sportive, cu toate că volumul său de memorii din perioada activităţii competiţionale, "Preţul aurului. Sinceritate incomodă", a stârnit multe controverse.

În plan personal, părea că şi-a găsit liniştea alături de politicianul Bogdan Diaconu, cu care s-a căsătorit în iulie 2015 şi cu care are un băieţel, pe Mihai, născut în luna februarie a aceluiaşi an.

În primăvară, însă, Maria Olaru i-a surprins pe toţi când a anunţat că a divorţat de soţul ei şi, deşi n-a vorbit clar despre motivul separării lor, presa tabloidă a scris că ruptura s-ar fi produs după ce deputatul ar fi avut o relaţie mult prea apropiată cu o fostă consilieră guvernamentală.

"Pentru mine, Maria rămâne mama copilului meu. Mai multe de atât nu sunt de comentat. Eu nu cred că am disponibilitatea de a comenta alegerile politice ale Mariei. Pentru mine, Maria rămâne fosta soţie şi mama fiului meu. Voi avea grijă să-i fie bine atât ei, cât şi copilului. Sunt lucruri de nuanţă – adevărul e întotdeauna la mijloc. 27 februarie anul curent. Am avut o căsnicie sau o relaţie care cu mult timp înainte să se producă căsătoria. Este o custodie comună, doar că domiciliul copilului e la mamă. Nu am avut ce să împărţim, pentru noi lucrurile sunt foarte simple. E alegerea Mariei ce declaraţii va face, nu vreau să duc discuţia în acest sens. Dacă Maria va face declaraţii în acest sens, voi răspunde la acel moment. Nu regret nimic din mariajul cu Maria şi o să uit tot ce a fost negative“, a declarat Bogdan Diaconu, imediat după despărţirea de gimnasta Maria Olaru.

Citeşte şi:

FOTO Fosta gimnastă Maria Olaru a devenit mămică

Maria Olaru şi-a lansat controversata carte FOTO&VIDEO

Maria Olaru a divorţat

Rocsana Marcu e noua iubită a lui Bogdan Diaconu.

Acum, acelaşi Bogdan Diaconu ar fi în tandreţuri, de câteva luni, cu Rocsana Marcu. Şi, dacă e să dăm crezare surselor celor de la Spynews.ro, prezentatoarea de la Antena Stars ar fi primit deja de la acesta inelul de logodnă. Ea ar fi fost cerută de soţie într-un restaurant din Curtea de Argeş, unde se afla la masa cu câţiva prieteni. Rămâne, însă, de văzut dacă Rocsana Marcu va face, într-adevăr, pasul cel mare alături de fostul soţ al Mariei Olaru.

Bogdan Diaconu este la a doua căsătorie eşuată. În 2013, el a divorţat de prima lui soţie, cei doi având împreună un băiat care acum are 11 ani.

Rocsana Marcu (37) nu a fost nu a fost niciodată căsătorită. Ea are două fetiţe, pe Mayra (10), din relaţia cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu (cu care a fost în proces pentru recunoaşterea copilului), şi pe Indira (6), din timpul relaţiei cu avocatul Florin Moldoveanu.

Modifică Setările