News

N-o să-ţi vină să crezi cu cine s-a întâlnit Monica Gabor în SUA

N-o să-ţi vină să crezi cu cine s-a întâlnit Monica Gabor în SUA camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Chiar dacă spune că îi place normalitatea în care trăieşte în America, frumoasa brunetă adoră să aibă contact cu showbizul internaţional.

Nu e pentru prima dată când Monica Gabor se afişează cu prietenii săi VIP. Şi, să ne înţelegem, nu e vorba despre vedete din România, despre care nu se ştie dincolo de graniţă. Vorbim despre persoane publice din America, urmărite de paparazzi de pretutindeni.

Este vorba despre Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier, cu care românca noastră a rămas în relaţii bune încă de acum trei ani, când a întâlnit-o la lansarea restaurantului Millions of Milkshakes, din Shanghai - un eveniment găzduit de Monica, în calitatea ei de CEO al lanţului Millions of Milkshakes.

Shanghai, mai 2014

De data aceasta, Monica Gabor a invitat-o pe Paris Hilton să promoveze aplicaţia iGoLive, dezvoltată de Mr. Pink.

"Cu Paris Hilton, a great person inside & out. Este foarte modestă şi apreciem că este una dintre persoanele care vrea să ajute şi să se implice în orice proiect legat de Mr. Pink Beverages #igolive, aplicatia pe care faci bani", a notat ea alături de câteva instantanee cu Paris şi cu prietenul ei necuvântător.