News

N-o să vă vină să credeţi cine a devenit, peste ani, această balerină

N-o să vă vină să credeţi cine a devenit, peste ani, această balerină

Este una dintre cele mai cunoscute personalităţi TV, ajungând în atenţia tuturor graţie relaţiei ei amoroase tumultuoase, dar şi prin prisma faptului că e jurat la diverse concursuri de talent. De fapt, dacă ar fi să-i facem o prezentare completă, din profilul ei n-ar trebui să lipsească atributele ”autoare”, ”manager muzical”, ”femeie de afaceri”, amfitrioană de spectacole de televiziune”, etc.

Sharon Osbourne este cea pe care am descris-o mai sus, dar şi cea care ne zâmbeşte candid din postura de balerină. Da, soţia lui Ozzy Osbourne a urmat, în copilărie, cursurile unei şcoli de balet, dat fiind faptul că tatăl său, celebrul Don Arden, îşi dorea ca fiica sa să aibă aptitudini artistice, dar şi pentru că mama sa, Hope Shaw, a fost o dansatoare de balet cunoscută.

Aşa se face că, pentru o perioadă, Sharon a visat să ajungă o balerină. Cumva, între timp, şi-a schimbat destinul, ajungând manager muzical, antreprenoare şi o personalitate TV foarte cunoscută la nivel mondial.

Sharon Osbourne

De notorietate au fost şi nenumăratele scandaluri în care a fost implicată, de-a lungul vieţii ei, din cauza relaţiei pe care o are cu soţul ei, muzicianului Ozzy Osbourne, şi-a infidelităţilor acestuia.

foto: arhivă

Modifică Setările