News

Nadia Comăneci a atras toate privirile cu o rochie decoltată care îi punea în evidenţă sânii

Nadia Comăneci a atras toate privirile cu o rochie decoltată care îi punea în evidenţă sânii camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cea mai mare gimnastă din istoria României a făcut senzaţie luni seară, la Monaco, la deschiderea Premiilor Laureus, acolo unde a reuşit să atragă toate privirile datorită ţinutei pe care a purtat-o.

Nadia Comăneci a apărut pe covorul roşu într-o rochie decoltată, care i-a pus în evidenţă sânii, iar intrarea ei în scenă a fost bine pusă la punct de organizatori. Fosta gimnastă, în vârstă de 57 de ani, a oferit un moment amuzant alături de actorul James Marsden, întreaga asistenţă fiind plăcut surprinsă de numărul pus în scenă de cei doi şi distribuit pe pagina oficială de Twitter a evenimentului.

 

 

Nadia Comăneci şi Ilie Năstase sunt membri Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor, iar la gala de luni seară, Simona Halep s- numărat printre nominalizatele pentru cea mai bună sportivă a anului 2018, titlu câştigat de gimnasta americancă Simone Biles.