Agenda

Nadine îşi lansează cartea mâine la Gaudeamus

Nadine îşi lansează cartea mâine la Gaudeamus

După doi ani, volumul semnat de Nadine Voindrouh a văzut, în sfârşit, lumina tiparului. Iată despre ce este vorba.

Prima oară a început să scrie în adolescenţă, apoi şi-a transformat treptat hobby-ul într-o activitate practică. A scris doi ani la o carte a cărei lansare a fost programată cu o lună înainte de Crăciun, chiar la Târgul Gaudeamus, pe 25 noiembrie.

“Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine” se numeşte cartea scrisa de Nadine Voindrouh, în colaborare cu Editura For You.

“Este o carte scrisă de un om care a trăit în România, cunoaşte societatea românească. Este o carte scrisă de un autor de dezvoltare personală român, care are habar despre cei cărora le scrie, în comparaţie cu cele mai multe cărţi de dezvoltare personala traduse, şi al căror conţinut nu se potriveşte tipologiei românului. Nu poţi ca american să-l sfătuieşti pe român… Doar după ce ai trăit româneşte poţi să îţi dai cu părerea. Aşadar, este o carte pentru români, o carte unealtă pe care românul o poate folosi pentru a-şi construi o viaţă nouă. Indiferent de vârstă pe care o are, indiferent de statutul social, indiferent de câţi bani are sau nu are în bancă. Am lucrat doi ani la această carte. Am semnat contractul cu editura For You pentru 150 de pagini şi au ieşit 300… 300 de pagini necesare pentru a transforma”, spune Nadine.

Despre curajul de a scrie şi de a-şi transforma visul în realitate, Nadine a adăugat: “De mult îmi doream să fac asta. În adolescenţă am început prima oară să scriu… Mai târziu, însă, am identificat în mine nevoia de a scrie, şi am putut să-i pun nevoii eticheta de VIS, nu doar de o simplă dorinţă. Acum doi ani am fost pregătită pentru a scrie prima mea carte!”.

Nadine îşi va lansa oficial cartea “Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine” la Târgul Gaudeamus, mâine, 25 noiembrie, ora 12.00, la standul editurii For You, nivelul 7.70.

Modifică Setările