News

Namiko, fiica Andreei şi a lui Cabral Ibacka, este adorabilă la doi ani şi trei luni! Fotografia care a topit o ţară întreagă!

Namiko, fiica Andreei şi a lui Cabral Ibacka, este adorabilă la doi ani şi trei luni! Fotografia care a topit o ţară întreagă!
camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andreea Ibacka şi Cabral au ales, încă de la naşterea fetiţei lor, să posteze rar imagini cu aceasta, însă atunci când o fac, Internetul se topeşte. Andreea a postat recent o fotografie adorabilă cu Namiko, care a strâns numeroase likeuri. La doi ani şi trei luni, micuţa creşte văzând cu ochii. 

Venirea pe lume a fetiţei lui Cabral a fost unul dintre cele mai aşteptate evenimente din lumea mondenă în 2018. Părinţii, însă, au decis să păstreze discreţia, iar prima imagine cu Namiko a fost postată la mai bine de un an de la naştere.

Cabral a povestit, de altfel, pe blogul său, de ce a ales să nu îşi expună copilul, uimit de reacţiilor oamenilor care nu au primit bine vestea. 

”Nu ţine nimeni copila la secret. Dar nici maimuţica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine”, a explicat Cabral.

Iată că trecerea timpului i-a determinat pe Andreea Ibacka şi Cabral să posteze când şi când imagini cu fiica lor. Ultima fotografie de acest fel, înfăţişând-o pe Namiko la mare, a strâns peste 20 000 de like-uri în timp record, reacţiilor internauţilor fiind pe măsură. ”Vai, ce frumuseţe de îngeraş”, ”ce copil frumos şi dulce” sau ”fata lui tata” au fost doar o parte din observaţiile urmăritorilor. Adevărul este că Namiko creşte văzând cu ochii şi cu siguranţă va fi o fetiţă înaltă, având în vedere că celebrul ei tată are aproape doi metri. 

De la finalul lui 2020, Namiko are şi propriul cont de Instagram, unde apar din când în când imagini simpatice cu fetiţa şi părinţii săi.

Andreea Ibacka, care acum joacă în telenovela ”Adela” (Antena 1), este o mamă extrem de ocupată, dar care îşi face timp cu brio pentru copilul ei. Vedeta a explicat, la scurtă vreme după naştere, cum a optat pentru un nume atât de neobişnuit ca Namiko. 

”Are o însemnătate aparte. „Namiko, „copilul valurilor”, este un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanţă. Asta înainte să te cucerească, aşa cum a făcut şi cu noi”, a scris Andreea pe blogul ei. 

Foto: Instagram

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările